Käytämme halleja valmistaessamme laadukasta, miltei huoltoa kaipaamatonta PVC kangasta, joka ylittää käyttöiältään monet muut pressut. Materiaali täyttää seuraavat vaatimukset:

  • Repimislujuus DIN 53363 / 550/550 N
  • Vetolujuus EN ISO 1421 / DIN 53354 / 4000/4000 N/5cm
  • Pakkasenkesto SFS-EN 1876-1
  • Palosuojaus EN 13501-1 / DIN 4102 C-S2,d0

 

PVC kangas on erittäin vahva ja suojaa kaikenlaisilta sääoloilta, ja materiaalia on erittäin helppo korjata, jos sille tapahtuu jotakin. Yksi neliömetri PVC-muovia painaa 900 grammaa. Pressuun on valittavissa eri värejä, ja sen voi tilata myös kuvilla ja logoilla varustettuna.

PVC läpäisee riittävästi valoa, mikä tarkoittaa kesäkaudella sähköenergian säästöä. Kuumasinkityt teräsrakenteet sopivat sekä rannikon suolaiseen ilmaan että suon laidalle kosteaan ilmastoon, koska sinkki suojaa metallia ruostumiselta.

Hallien pressujen lisäksi meiltä voi tilata:

  • PVC verhoja
  • perävaunupressuja
  • allaspeitteitä

 

 

Tarvitsetko PVC-verhon?

 

FinEst-Hall

FinEst-Hall on PVC halleja valmistava, asentava ja huoltava yritys, jolla on alan kokemusta jo vuodesta 2005. PVC halli on nopein, helpoin ja edullisin ratkaisu toimintasi laajentamiseen, kun tarvitset lisää säilytystilaa tavaroille, materiaaleille tai koneille.

Valmistamme asiakkaan toiveiden mukaan tuotanto- ja varastohalleja sekä muita PVC tuotteita aina PVC-verhoista allaspeitteisiin. Tarjoamme kattavan palvelun: valmistamme, asennamme, huollamme, siirrämme ja laajennamme halleja. Käyttöpaikkakohtainen lumi- ja tuulikuorma huomioiden hallin runko on sinkitty ja valmistettu lujista teräsprofiileista, jotta rakenne kestää myös vaikeita sääoloja. Rungon asennuksen jälkeen halli peitetään palon- ja säänkestävällä PVC kangalla.

PVC halli on mobiili ratkaisu, eli sitä on helppo siirtää, muuttaa ja laajentaa vaikka tuhansien neliömetrien kokoiseksi.

Käytämme vain laadukkaita PVC kankaita, jotka kestävät erilaisia sääoloja eivätkä ole tulenarkoja.