Ratkaisemme logistiikan, teollisuuden, maatalouden ja kaupan alalla sekä rakennusalalla toimivien yritysten tilaongelmat.

Hallien valmistuksessa käytämme palon- ja UV-säteilynkestäviä pressuja, joiden paino on 890–900 g/m². Lisäksi on mahdollista tilata samantyyppisiä sisäkankaita, joiden paino on 500–550 g/m².

Meillä työskentelee kokeneita työntekijöitä, jotka tuntevat kaikki alan säännöt ja määräykset. Työt suoritetaan Sinulle sopivana aikana.

Tarjoamme PVC hallien suunnittelua, valmistusta, asennusta, huoltoa, siirtoa ja laajennusta.

Services

FinEst-Hall

FinEst-Hall on PVC halleja valmistava, asentava ja huoltava yritys, jolla on alan kokemusta jo vuodesta 2005. PVC halli on nopein, helpoin ja edullisin ratkaisu toimintasi laajentamiseen, kun tarvitset lisää säilytystilaa tavaroille, materiaaleille tai koneille.

Valmistamme asiakkaan toiveiden mukaan tuotanto- ja varastohalleja sekä muita PVC tuotteita aina PVC-verhoista allaspeitteisiin. Tarjoamme kattavan palvelun: valmistamme, asennamme, huollamme, siirrämme ja laajennamme halleja. Käyttöpaikkakohtainen lumi- ja tuulikuorma huomioiden hallin runko on sinkitty ja valmistettu lujista teräsprofiileista, jotta rakenne kestää myös vaikeita sääoloja. Rungon asennuksen jälkeen halli peitetään palon- ja säänkestävällä PVC kangalla.

PVC halli on mobiili ratkaisu, eli sitä on helppo siirtää, muuttaa ja laajentaa vaikka tuhansien neliömetrien kokoiseksi.

Käytämme vain laadukkaita PVC kankaita, jotka kestävät erilaisia sääoloja eivätkä ole tulenarkoja.